Порошенко нагородив орденами і медалями 30 правоохоронців із нагоди Дня Національної поліції

Порошенко нагородив орденами і медалями 30 правоохоронців із нагоди Дня Національної поліції
Порошенко нагородив орденами і медалями 30 правоохоронців

Двоє поліцейських були нагороджені орденами «За заслуги» III ступеня

Президент України Петро Порошенко нагородив 12 правоохоронців орденами і 18 - медалями з нагоди Дня Національної поліції. Про це йдеться в указі №206, розміщеному на сайті глави держави.

Згідно з документом, президент нагородив орденами «За заслуги» III ступеня генерала поліції третього рангу Дениса Горбася та державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Олексія Тахтая. Орден Богдана Хмельницького II ступеня було вручено генерал-полковнику Сергію Яровому.

Крім цього президент вручив ще 6 орденів «За мужність» III ступеня та 3 ордена Данила Галицького.

Також Порошенко нагородив 15 правоохоронців медалями «За бездоганну службу» III ступеня і трьох правоохоронців - медаллю «Захиснику Вітчизни».

Як відзначили в прес-службі глави держави, нагороди були вручені службовцям Національної поліції, які відзначилися при виконанні своїх обов'язків.

Нагадаємо, 4 серпня в Україні відзначають День Нацполіції. У центрі Києва сьогодні на Софійській площі проходили урочистості.

Свято було започатковано указом президента Петра Порошенка від 10 грудня 2015 року; дата 4 серпня пояснюється тим, що це день підписання президентом Закону України «Про Національної поліції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: