Порошенко не вірить у завершення російсько-української війни - екс-учасник «Мінська»

Порошенко не вірить у завершення російсько-української війни - екс-учасник «Мінська»
Колишній представник України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Роман Безсмертний

Безсмертний переконаний, що президент помиляється

Президент Петро Порошенко поводиться так, наче переконаний у неможливості зупинити російсько-українську війну.

Про це інтерв’ю «Главкому» заявив колишній представник України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Роман Безсмертний.

«У нас ніколи не було особистих конфліктів (із Порошенком – ред.), але ми завжди розходились у підходах щодо процесів та управління ними, їхніх оцінок. Думаю, Петро Олексійович уже живе переконанням, що російсько-українську війну зупинити не можна, і це пояснює його поведінку. А я переконаний у тому, що такі інструменти є. Вважаю, що український політикум запізнюється з реакціями та ініціативами. Гальмівний шлях - десь близько двох років», - зазначив екс-учасник Мінського процесу.

На його думку, війна не зупиняється, зокрема, і тому, що це вигідно.

«Через три місяці, коли все почалося, своїм найближчим людям я сказав, що якщо це триватиме рік, на цьому почнуть заробляти гроші і тоді цей процес зупинити буде дуже важко. І сьогодні вже війна багатьом потрібна, бо це колосальні гроші», - вважає Безсмертний.

У першій частині інтерв’ю з колишнім представником України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Романом Безсмертним «Главком» вів мову про геополітичні наслідки виборів у США та подальшу долю Мінських перемовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: