Порошенко передав прикордонникам техніки на понад 38 млн грн

Порошенко передав прикордонникам техніки на понад 38 млн грн

Прикордонники отримали близько 100 одиниць техніки

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня прикордонника передав прикордонним підрозділам близько 100 одиниць техніки.
Серед техніки - мобільні радіаційні комплекси для контролю за переміщенням радіоактивних матеріалів, мікроавтобуси «Фольксваген Транспортер», патрульні автомобілі «Фольксваген Амарок», квадроцикли та мотоцикли для інспекторів прикордонної служби (загальна вартість - понад 38 млн грн).
Прикордонники цього дня на базі мобільного прикордонного загону в Києві продемонстрували главі держави та іншим гостям навички з локалізації нестандартних ситуацій у пунктах пропуску, рівень службових собак та професійні дії військовослужбовців спецпідрозділів з виконання особливих завдань. Увазі гостей також були представлені картини литовської художниці Беати Куркуль, яка підтримує прикордонників, і Книгу пам'яті про прикордонників, які загинули в зоні АТО.
Порошенко ознайомився також з системою охорони ділянки українсько-російського держкордону.
Крім того, відбувся допрем'єрний показ хронікально-документального фільму «Війна на нульовому кілометрі» про історії прикордонників, які в перші місяці російської агресії у складі підрозділів Держприкордонслужби героїчно відстоювали територіальну цілісність України.
Джерело: Інтерфакс-Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: