Порошенко подякував діаспорі за допомогу в боротьбі проти російської агресії

Порошенко подякував діаспорі за допомогу в боротьбі проти російської агресії
Петро Порошенко

Президент відзначив підтримку діаспори європейських прагнень українців

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості ролі української діаспори в підтримці України в боротьбі проти зовнішньої агресії і підтримці європейських прагнень українського народу. Про це президент України Петро Порошенко заявив під час урочистих заходів, присвячених 50-річчю створення Світового конгресу українців.

«Я хочу відзначити активну послідовну роботу Всесвітнього конгресу українців в забезпеченні максимальної підтримки України в її боротьбі проти російської агресії. Від імені українського народу дякую за всі зусилля для захисту незалежності і підтримки європейських прагнень нашого народу», - сказав президент.

Порошенко підкреслив, що Україна «стала на шлях докорінних перетворень», а «боротьба з корупцією, реформа правосуддя, макроекономічна стабілізація та зростання економіки є першочерговим пріоритетами для забезпечення гідного життя українських громадян».

«Ми послідовно працюємо над їх реалізацією, хоча зараз Росія робить все можливе, щоб заблокувати наш рух. Але ми витримали всі удари ворога і втрималися на ногах. У нас є підстави впевнено дивитися в майбутнє... Разом ми здобудемо перемогу на інформаційному фронті боротьби з російською агресією, тому що інформаційна війна є основою гібридної війні. І ми переможемо», - сказав президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: