Порошенко порівняв боротьбу з корупцією в Україні зі спортивною риболовлею

Порошенко порівняв боротьбу з корупцією в Україні зі спортивною риболовлею
Фото Фокус

Справжнє полювання на корупціонерів почалася, і шанс потрапити в ці тенети має кожен, у кого є гріх за душею - президент

Боротьба з корупцією в Україні нагадує спортивну риболовлю. Про це президент Петро Порошенко заявив під час щорічного послання до Верховної Ради.

«Справжнє полювання на корупціонерів почалася, і шанс потрапити в ці тенети має кожен, у кого є гріх за душею. Але виникає питання: чому цих зрушень не бачить українське суспільство? Тому що минуло занадто мало часу, щоб повірити, що це ніяка не кампанійщина, не піар, а це серйозна системна робота. Поки це все нагадує спортивну риболовлю: зловили, показали, відпустили. Ключове слово «посадили» є можливим тільки за наявності судового вироку. А потім наші правоохоронні органи можуть звітувати суспільству», - сказав Порошенко.

За словами глави держави, сама судова система повинна надати завершеності всій системі боротьби з корупцією. «На її впровадження піде кілька років, але після завершення всі українці отримають нову судову систему: чесну, незалежну, справедливу», - підкреслив президент.

Як повідомлялось, також у своїй промові Порошенко заявив про готовність української армії протистояти агресору, розповів про єдину можливість повернути Донбас, а також назвав три складові, необхідні для добробуту українців.

Як відомо, Верховна Рада може на сьогоднішньому пленарному засіданні розглянути питання про зняття недоторканності з судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: