Порошенко відкрив телевежу на горі Карачун під Слов'янськом (оновлено)

Порошенко відкрив телевежу на горі Карачун під Слов'янськом (оновлено)
Відкриття телевежі на горі Карачун

Сьогодні в ході візиту на Донеччину Петро Порошенко взяв участь у відкритті телевежі на горі Карачун

Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Донецької області прибув на гору Карачун під Слов'янськом, де відбулось урочисте відкриття телевежі.

Повідомляється, що президентська делегація прибула на Карачун на вертольоті.

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що телевежу офіційно відкрито і зараз розпочинається робота над проектом встановлення передавальних потужностей, одна з яких буде у Покровську

«Телевежу на горі Карачун офіційно відкрито. Вежа була знищена 1 липня 2014 року російськими терористами. Фактично, відновлено потужність і засяг, який був до війни. Зараз працюємо над проектом встановлення передавальних потужностей, одна з яких буде у Покровську. Після їх встановлення уся контрольована частина Донецькоі області та більша частина тимчасовоокупованоі, буде перекрита сигналом наших теле і радіоканалів» , - написав Жебрівський.

Як повідомляється, передусім на вежі буде встановлено передавач потужністю 20 кВт для транслювання програми УТ-1, а також будуть перенесені передавачі, які нині працюють по тимчасовій схемі для обласного каналу ДоТБ (колишня Донецька ОДТРК). Загалом передавачі вежі транслюватимуть 15 загальноукраїнських TV-каналів і 7 радіостанцій. Висота споруди становитиме 180 метрів, радіус її покриття - 62 км.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: