Порошенко закликав Францію та Німеччину не визнавати російські вибори у Держдуму

Порошенко закликав Францію та Німеччину не визнавати російські вибори у Держдуму

Президент України закликав не визнавати легітимність парламентських виборів у Росії, які планують також провести в окупованому українському Криму

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром закордонних справ Франком-Вальтером Штайнмайєром та міністром закордонних справ та міжнародного розвитку Франції Жан-Марком Еро закликав не визнавати легітимність парламентських виборів у Росії, які планують також провести в окупованому українському Криму. Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

«Глава держави закликав не визнавати легітимність парламентських виборів у Росії, які планують також провести в окупованому українському Криму. Президент подякував ОБСЄ та ЄС за рішення не направляти своїх спостерігачів на вибори на півострів», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у прес-службі Глави держави зазначили, що Порошенко також подякував міністрам за рішення відвідати Краматорськ та Слов’янськ.

Нагадаємо, 8 вересня Верховна Рада закликала міжнародні організації та парламенти іноземних держав не визнавати результатів виборів до Держдуми РФ в тимчасово окупованому Криму.

Додамо, що Міністерство закордонних справ України висловило протест щодо проведення виборів до Державної Думи Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: