Представники «ДНР» зірвали переговори контактної групи 30 вересня

Представники «ДНР» зірвали переговори контактної групи 30 вересня

Контактна група у Мінську домовилася про 7 днів тиші на лінії розмежування. Якщо до 5 жовтня відеоконференція не відбудеться, Україна заявить про порушення режиму тиші

Зустріч Тристоронньої контактної групи у режимі відеоконференції із запрошенням представників окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) завтра, 30 вересня, не відбудеться у зв'язку з відмовою представника ОРДО.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

«Українська сторона продовжує наполягати на проведенні такої зустрічі в режимі відеоконференції. Якщо дана відеоконференція не відбудеться, то 5 жовтня 2016 року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську українська сторона поставить питання порушення режиму тиші з боку ОРДЛО як ключовий», - підсумувала вона.

Як наголошується, пункт 5 рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів передбачає можливість проведення зустрічі в режимі відеоконференції «з метою негайного припинення порушення цього Рамкового рішення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: