Прем’єр Польщі різко відреагувала на висловлювання Макрона

Прем’єр Польщі різко відреагувала на висловлювання Макрона
Прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло

Прем'єр-міністр Польщі вважає, що зарозумілі коментарі Макрона є результатом відсутності досвіду

Прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло назвала критичні зауваження президента Франції Еммануеля Макрона щодо політики Варшави «пихатими».

Про це йдеться у її заяві, повідомляє Reuters.

Прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло в п'ятницю звинуватила президента Франції Еммануеля Маккрона в відсутності політичного досвіду та заявила, що його попередні коментарі щодо міжнародної ізоляції Польщі були «пихатими».

Макрон, виступаючи на болгарському приморському курорті під час екскурсії по Центральній Європі, заявив, що Польща сама ізолює себе в Європі.

«Я пораджу президенту бути більш поміркованим... Можливо, його зарозумілі коментарі є результатом відсутності досвіду», - заявила Шидло.

«Я пораджу президенту зосередити увагу на справах своєї країни, можливо, він зможе досягти тих самих економічних результатів і такого ж рівня безпеки для своїх громадян, які гарантовані Польщею», - сказала вона.

Шидло додала, що Макрон, який звинуватив націоналістичний уряд Польщі у відмові від цінностей ЄС, «не буде приймати рішення про майбутнє Європи», але це буде рішення усіх членів ЄС.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Польща повинна змінити свій політичний курс, який зараз не відповідає європейській системі цінностей.

Раніше прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло заявила, що міграційна політика, що проводиться в Європі сприяє терактам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: