Прикордонники не впустили в Україну російських байкерів

Прикордонники не впустили в Україну російських байкерів

Росіяни не змогли підтвердити мету своєї поїздки та перебування в Україні

У четвер, 8 червня, увечері прикордонники Чернігівського загону за результатами перевірки у пункті пропуску «Нові Яриловичі» не пропустили через державний кордон 5 громадян Росії на мотоциклах. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
Під час проходження прикордонного контролю росіяни не змогли підтвердити мету своєї поїздки та перебування в Україні, тому на підставі п.4 ст.8 Закону України «Про прикордонний контроль» їм було відмовлено у в’їзді, зазначають прикордонники.
Також повідомляється, що у цьому році через державний кордон прикордонники не пропустили 27 байкерів та мототуристів. Із них 16 - громадян Росії, 12 - громадян Білорусі та 1- громадянин Молдови.
«По всій лінії кордону Державна прикордонна служба України вживає комплекс випереджувальних заходів з недопущення ввезення в Україну зброї, боєприпасів, вибухівки, інших засобів терору, а також в’їзду в Україну чи транзитного проїзду осіб із сепаратистськими та екстремістськими настроями, котрі можуть дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Зокрема, це стосується і осіб на мотоциклах, котрі відносяться до байкерського руху», - зазначає ДПСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: