Прикордонники розказали, що зроблять із Саакашвілі, якщо він спробує в'їхати в Україну

Прикордонники розказали, що зроблять із Саакашвілі, якщо він спробує в'їхати в Україну
Фото з сайту ДПСУ

Працівники ДПСУ, виявивши паспорт, який є недійсним, діють відповідно до певного алгоритму

При спробі перетину кордону прикордонники вилучать паспорт громадянина України у екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі, а сам він не буде пропущений на територію України. Про це заявив перший заступник голови української Держприкордонслужби Василь Серватюк у вівторок під час спілкування з членами партії Саакашвілі «Рух нових сил» біля будівлі Держприкордонслужби.

«Указ президента України (про припинення громадянства Саакашвілі - ред.) та доручення Державної міграційної служби України у Державній прикордонній службі є. В указі і дорученні відповідні документи визнані недійсними і нам доручено, що в разі виявлення таких документів вони вилучаються, складаються відповідні документи і передаються в Державну міграційну службу», – сказав Серватюк.

При цьому перший заступник голови української ДПСУ зазначив, що прикордонник, виявивши при здійсненні прикордонного контролю паспорт громадянина України Саакашвілі або інший паспорт, який є в базі даних і який є недійсним, діє відповідно до визначеного йому алгоритмом.

«Паспорт вилучається, дається довідка про його вилучення, і дану особа не пропускають через державний кордон, оскільки у даного громадянина немає документів, які дають право перетину кордону», – пояснив він.

За останніми повідомленнями, Саакашвілі вже залишив територію Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: