Призначено заступника міністра економіки, який займатиметься питаннями силового блоку

Призначено заступника міністра економіки, який займатиметься питаннями силового блоку

Бровченко візьме на себе реформу державного оборонного замовлення

Кабінет міністрі прийняв рішення призначити Юрія Бровченка заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України. У Міністерстві він займатиметься питаннями економіки силового блоку.
Як повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку, Бровченко візьме на себе одне з найскладніших завдань — реформу державного оборонного замовлення, важливим аспектом якої є, зокрема, спрощення процедури розрахунків та затвердження єдиних підходів до формування ціни на продукцію, роботи й послуги оборонного призначення.
До призначення заступником міністра Бровченко працював начальником відділу мобілізаційної підготовки у державному концерні «Укроборонпром». За свою довгу кар'єру він служив у Збройних Силах України, працював на різних посадах у Міністерстві оборони України та Мінекономрозвитку, зокрема, був директором департаменту економіки оборони та безпеки.
Під час роботи в оборонній галузі Бровченко брав участь у підготовці державних програм реформування та розвитку Збройних Сил України, оборонно-промислового комплексу, сектору безпеки й оборони. Він організовував мобілізаційні роботи для переведення національної економіки на функціонування в умовах особливого періоду та працював над оптимізацією державного оборонного замовлення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: