Прокуратура Львівщини розпочала розслідування щодо податківця на Maserati

Прокуратура Львівщини розпочала розслідування щодо податківця на Maserati

Санкція статті, за якою розпочато розслідування, передбачає до двох років позбавлення волі

Після публікації «Главкома» про податківця прокуратурою Львівської області зареєстровано та розпочато досудове розслідування за фактом незаконного збагачення працівника Фіскальної служби.

«Підставою для проведення перевірки став висвітлений у засобах масової інформації факт набуття оперуповноваженим відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків Державної фіскальної служби у місті Львові права власності на комунальне майно територіальної громади міста Львова та придбання дорогого автомобіля Maserati Ghibli S Q4, що не відповідає поданій останнім електронній декларації про доходи», – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури.

Санкція статті, за якою розпочато розслідування, передбачає до двох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Як повідомляв «Главком» 7 червня із посиланням на сайт НАЗК, посадовець Львівського управління Державної фіскальної служби Сергій Мальков, перебуваючи у декретній відпустці по догляду за дитиною, придбав собі елітну автівку Maserati Ghibli S Q4 (2015 року випуску).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: