Прокуратура підготувала обвинувальний акт на депутата Полтавської облради

Прокуратура підготувала обвинувальний акт на депутата Полтавської облради
Хабар

Депутата звинувачують у наданні неправомірної вигоди працівникам поліції

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням депутата Полтавської обласної ради, керівника Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм» та начальника відділу цього ж підприємства.

Зазначені посадовці звинувачуються в наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, вчиненому за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.

Про це повідомив у Facebook голова САП Назар Холодницький.

Слідством встановлено, що неправомірна вигода надавалась службовим особам управління протидії наркозлочинності Національної поліції в Полтавській області за прискорення процедури обстеження приміщень аптек на відповідність вимогам для здійснення реалізації та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

«З моменту доручення розслідування детективам НАБ України під належним процесуальним керівництвом прокурорів САП для його завершення знадобилось 30 днів з відведених законом двох місяців», - додав Холодницький.

Нагадаємо, в понеділок очільники САП розповів, що його телефон можуть прослуховувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: