Прокуратура закрила кримінальне провадження щодо члена НАЗК Рябошапки

Прокуратура закрила кримінальне провадження щодо члена НАЗК Рябошапки
Руслан Рябошапка
Фото LB.ua

У столичній прокуратурі зазначили, що підстав для подальшого розслідування немає

Прокуратура Києва закрила кримінальну справу щодо члена Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Руслана Рябошапки. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, інформує телеканал  «112 Україна».

У прокуратурі зазначили, що підстав для подальшого розслідування немає. «Ми чекали матеріали від банківської установи про рух коштів на рахунках пана Рябошапки, ми їх отримали. Був також викликаний на допит Рябошапка, який надав вичерпні пояснення і документи, що в період, про який йдеться у виробництві, кошти були ним одержані законним чином і відображені в декларації. Підстав для подальшого розслідування немає. На даний момент за результатами обробки банківських документів і свідчень Рябошапки прокуратура закрила провадження», - розповіла Максимець.

Як повідомлялось, прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо Рябошапки через незадекларовані гроші. Як випливає зі змісту судової постанови, фігурант справи отримав 270 тис. грн від «Програми розвитку ООН в Україні», про які не повідомив у своїй податковій декларації. Це може свідчити про незаконне збагачення посадової особи.

Нагадаємо, прокуратура Києва закрила справу проти народного депутата Ігоря Котвіцького за виведення 40 млн доларів в офшор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: