Протести в Києві: поліція знайшла зброю у трьох мітингувальників

Протести в Києві: поліція знайшла зброю у трьох мітингувальників

Поліція провела з озброєними мітингувальниками профілактичні бесіди та відпустила їх

У кількох мітингувальників у центрі Києва правоохоронці знайшли травматичну зброю. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у кількох осіб зареєстровану травматичну зброю. З усіма проведено профілактичні бесіди про недоцільність перебування в місцях масових заходів людей зі зброєю. Це превентивна робота для того, щоб уникнути провокацій та конфліктів», – повідомили в поліції.

Голова столичної Нацполіції Андрій Крищенко в ефірі телеканала «112 Україна» уточнив, що травматичну зброю принесли три людини, їх не затримували.

Як повідомлялося, співробітники Національної поліції затримали близько 30 осіб, які прямували на акцію на підтримку глави НБУ Валерії Гонтаревої біля Генеральної прокуратури, через те, що вони «розпивали спиртні напої в громадському місці». Мітингувальники у свою чергу пояснили, що прямують до Генеральної прокуратури на мітинг, а вживають алкоголь, «аби не замерзнути».

Нагадаємо, сьогодні у Києві відбувається одразу кілька акцій протесту, чергують близько 5 тис. правоохоронців. Люди мітингують біля будівлі Нацбанку, Верховної Ради, АП та посольства РФ. Їх, за даними на 12:00, близько 6 тисяч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: