Проурядова газета Туреччини включила Трампа у «список терористів»

Проурядова газета Туреччини включила Трампа у «список терористів»
Газета Yenisöz

Видання Yenisöz звинувачує Трампа у співпраці з терористичними організаціями, такими як Робоча партія Курдистану і «Ісламська держава»

Турецька проурядова щоденна газета Yenisöz включила президента США Дональда Трампа, Папу Франциска та державного секретаря США Рекса Тіллерсона до «списку терористів» у відповідь на ордер, виданий у Вашингтоні щодо арешту охоронців президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Turkish Minute.

Щоденне видання опублікувало на вихідних статтю з назвою «Ці терористи перебувають у розшуку», в якій Трамп, Папа Франциск, Тіллерсон, турецько-ісламський дослідник Фетхуллах Гюлен, міністр оборони США Джеймс Маттіс, директор ЦРУ Майкл Помпео, глава поліції Вашингтона Пітер Ньюам та мер Вашингтона, округ Колумбія, Мюріель Боузер названі терористами та звинувачуються у підтримці терористичних організацій.

Повідомляється, Yenisöz звинувачує Трампа у співпраці з терористичними організаціями, такими як Робоча партія Курдистану (ППК) та «Ісламська держава», а також у вбивстві цивільних осіб.

15 червня у США видали ордери на арешт 16 осіб, в тому числі 12 охоронців президента Туреччини через бійку, яка сталася біля посольства Туреччини у Вашингтоні, коли Ердоган перебував з офіційним візитом у США.

16 травня під час візиту Ердогана біля резиденції посла Туреччини у Вашингтоні співробітники турецької служби безпеки побили учасників акції протесту. Після цього двоє турецьких охоронців були ненадовго затримані, але згодом їх відпустили і вони повернулися до Туреччини. Під час бійки травми отримали дев'ять осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: