Провокатора, який у Генічеську підбурював «просити газ у Путіна», навіть не затримали

Провокатора, який у Генічеську підбурював «просити газ у Путіна», навіть не затримали
Голова Генічеської РДА Олександр Воробйов

СБУ не коментує, чому сепаратисту зійшов з рук збір підписів до Аксьонова

Перед запуском фейку про постачання до Генічеська газу з Криму жителів міста намагався підбурити проросійський провокатор, який організував збір підписів до ставленика Москви в Криму Сергія Аксьонова.

Як повідомив у інтерв’ю «Главкому» голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов, Служба безпеки знала про це, але навіть не затримала сепаратиста.

«Люди мені сказали, що якісь дивні особи збирають на ринку підписи щодо Аксьонова, газу… Якась маячня. Щойно я про це почув, то відправив туди Нацполіцію, Нацгвардію, СБУ, прикордонників. Але того громадянина Коваленка (організатора збору підписів – ред..) навіть не затримали. СБУ коментарів з приводу цього не надає. Чому? Я не знаю. Таких людей потрібно ставити до стіни і розстрілювати, просто в центрі міста. І більше такого не було б десятки років», - зазначив Воробйов.

Він розповів, що проросійський громадянин Едуард Коваленко торік потрапляв у поле зору СБУ і близько місяця був під арештом. Але його відпустили і з того часу більше не чіпають.

«Той «шатун» Коваленко минулого року вже збирав людей на протест під військкоматом проти мобілізації, проти військової служби. Його схопили, заарештували, СБУ ним зайнялася, посадили за ґрати, де він просидів десь із місяць. Потім відпустили. Чому? Чому сьогодні його не затримали?» - дивується голова РДА.

За його словами, провокатор Коваленко зібрав у місті десь 10–20 осіб, а заявив, що передав Аксьонову 700–800 підписів.

«Потім Азаров виступив і сказав, що у нас 70 тисяч людей залишилося без газу. У мене в районі такої кількості людей просто немає. Загалом споживачів газу 6 тисяч осіб: 4 тисячі в місті, 2 тисячі в районі», - сказав Воробйов.

Він також  заперечив, що в місті багато проросійськи налаштованих людей.

«Я людина, котра брала участь у революціях, які відбулися в Україні. Я є військовою людиною з 14 років, від суворовського училища до старшого офіцера запасу дослужився. Нині роблю все можливе, щоб Україна як європейська держава відбулася. Я хочу зробити цю територію взірцем, аби ті покидьки, які зрадили Україну, які залишилися в Криму (йдеться про військових) і які тікають, як підлі щури до того Криму, це побачили», - наголосив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: