Пункт пропуску «Золоте» відкриють не раніше середини листопада

Пункт пропуску «Золоте» відкриють не раніше середини листопада

Бойовики знову зірвали відкриття КПВВ «Золоте» в Луганській області

Бойовики «ЛНР» будуть готові до відкриття КПВВ «Золоте» не раніше середини листопада. Про це повідомив глава сєверодонецького офісу ОБСЄ Томас Севен, передає Informator.media.

«Єдина інформація, яка у нас є, це те, що сторона «ЛНР» попросила про допомогу міжнародне співтовариство по будівництву блокпоста. І зараз вони не готові до відкриття КПВВ через будівельні роботи. І як повідомили представники «ЛНР» на переговорах в Мінську, вони планують відкрити КПВВ в середині листопада», — повідомив Севен.

Також він зазначив, що ОБСЄ буде моніторити ситуацію і повідомляти про можливі зміни в своїх звітах.

Нагадуємо, що дата відкриття КПВВ була узгоджена в Мінську, але напередодні «ЛНР» повідомила, що відмовляється відкривати пункт пропуску 20 жовтня.

Як повідомляють ЗМІ, сьогодні українські прикордонники зайняли свої місця на КПВВ, однак сигнал про готовність від членів НЗФ пропускати людей не надійшов. Це вже чергова спроба відкрити пункт пропуску за останні кілька років, всі попередні були заблоковані «ЛНР». Нині в регіоні працює один пункт пропуску для пішоходів — в Станиці Луганській. Офіційно перетнути лінію розмежування на автомобілі можна лише в сусідній Донецькій області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: