Путін оголосив раптову масштабну перевірку боєздатності армії

Путін оголосив раптову масштабну перевірку боєздатності армії
Фото ТАСС

Війська Південного, частину сил і засобів Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ приводять у повну бойову готовність

У Південному, Західному, Центральному військових округах Росії, на Північному флоті, а також у головних командуваннях Повітряно-космічних сил і ПДВ оголошено раптову перевірку боєготовності. Про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, повідомляє ТАСС.

«Сьогодні відповідно до рішення верховного головнокомандувача збройними силами РФ розпочато чергову раптову перевірку. Війська Південного, частину сил і засобів Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ з 7:00 мск приводять у бойову готовність «повна», – сказав Шойгу на нараді з керівним складом.

За його словами, перевірка триватиме до 31 серпня.

Міністр також доручив поінформувати про перевірку військових аташе іноземних держав. За словами Шойгу, під час раптової перевірки боєготовності буде відпрацьовано повний цикл підготовки збройних сил до захисту інтересів РФ при збільшенні загроз безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: