Путін прокоментував затримання російських військових з окупованого Криму

Путін прокоментував затримання російських військових з окупованого Криму
Максим Одінцов та Олександр Баранов

Президент країни-агресора назвав затримання військових на адмінмежі з анексованим Кримом «віроломством»

Президент Росії Володимир Путін назвав затримання військових на адміністративній межі з Кримом віроломством, подібним до відключення світла в Криму, передає ТАСС.

«Думаю, що це віроломство (затримання військових - ред.) в кінцевому підсумку обертається проти тих, хто здійснює подібні заходи, бо це схоже на відключення світла в Криму напередодні Нового року і в умовах зими», — заявив Путін.

Як повідомлялося, українські спецслужби затримали на кордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Російська сторона в зв'язку з цим заявила, що колишніх українських військових, які зрадили присягу, нібито виманили на пункт «Джанкой». В СБУ розповіли, що затримані збиралися провести корупційну оборудку і отримати на підконтрольній Україні території документи за матеріальну винагороду. Для цього вони приїхали на Контрольно-пропускний пункт, де повинні були зустрітися з кур'єром.

У Міноборони розповіли подробиці затримання російських військових Максима Одінцова та Олександра Баранова на адмінкордоні з анексованим Кримом.

Спікер Міноборони Олександр Мотузяник підкреслив, що військові самостійно перетнули адмінкордон, а вже при перевірці документів з'ясувалося, що вони є українськими дезертирами, які перейшли на сторону ВС РФ під час анексії півострова.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: