Путін розказав легенду про те, для чого Україна влаштовує диверсії в окупованому Криму

Путін розказав легенду про те, для чого Україна влаштовує диверсії в окупованому Криму
Фото zn.ua

Путін сказав: він розраховує, що «в української влади візьме гору здоровий глузд»

Президент Росії Володимир Путін вважає, що спроба диверсії в Криму була зроблена Києвом через небажання або нездатність української сторони виконувати мінські угоди. Про це він сказав під час робочої зустрічі Путіна і Медведєва, яка пройшла в окупованому Криму в аеропорту «Бельбек», пише ТАСС.

«Ясно навіщо це було зроблено - бо (в Україні) не хочуть або не можуть з якихось міркувань виконувати мінські угоди, - заявив він на нараді з членами Ради безпеки. - І не можуть пояснити власному народові суттєві промахи в соціально-економічній політиці».

Путін сказав: він розраховує, що «в української влади візьме гору здоровий глузд», Москва не збирається згортати відносини з Києвом. «Сподіваюся, що це [провокаційні дії] не є остаточним вибором, не стане остаточним вибором наших партнерів, і здоровий глузд візьме гору», - заявив він.

Він зазначив, що для цього прийнято рішення призначити Дмитра Ліванова спецпредставником президента РФ з розвитку торгово-економічних, науково-технічних зв'язків з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: