Путін запевняє, що не хоче «холодної війни»

Путін запевняє, що не хоче «холодної війни»
moskva-putinu.ru

Після розпаду Радянського Союзу ми думали, що настане загальне благоденство, - сказав він

Російська сторона не хоче повернення до «холодної війни». Про це заявив президент Росії Володимир Путін під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, - повідомляє «Газета.Ru».

«Мені не хотілося б думати, що ми переходимо до «холодної війни». Упевнений, що ніхто цього не хоче. Ми точно не хочемо», - сказав він.

Зокрема, президент РФ зазначив, що, незважаючи на те що логіка відносин між Росією і Заходом здається драматичною, вона не є «логікою тотальної конфронтації».

«Після розпаду Радянського Союзу ми думали й очікували, що настане загальне благоденство й атмосфера загального довіри. Росія стикнулась тоді з багатьма, як модно тепер говорити, викликами — і з сепаратизмом, і з радикалізмом, і з агресією світового тероризму. Замість очікуваної з нашого боку підтримки партнерами, ми побачили інше — підтримку сепаратизму», - сказав він.

Президент РФ також зазначив, що розширення інфраструктури НАТО, незважаючи на розпад СРСР і блоку країн Варшавського договору, свідчить про нехтування позиції Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: