Путін зізнався, що у нього є онуки

Путін зізнався, що у нього є онуки
Президент Росії Володимир Путін 

«Інтерв'ю з Путіним» телеканал Showtime покаже 12 червня

Президент Росії Володимир Путін зізнався в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну, що є дідусем - у нього вже є внуки.

Про це повідомляє CNN.

Стоун в розмові з Путіним поставив йому кілька запитань про сім'ю, зокрема, запитав, чи любить президент РФ своїх онуків.

«Путін відповів, що любить їх, проте визнав, що у нього не вистачає часу, щоб грати з ними», - пише CNN.

Фільм Олівера Стоуна «Інтерв'ю з Путіним» телеканал Showtime покаже 12 червня. У Росії права на його трансляцію придбав «Перший канал», фільм будуть показувати 19-22 червня.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у президента Росії Володимира Путіна, який ретельно приховує свою сім'ю, кілька років тому з'явився онук, якого народила старша дочка російського лідера Марія Фаассен.

Нагадаємо, в інтерв'ю Оліверу Стоуну Володимир Путін допустив ризиковані з точки зору сучасної моралі жарти про геїв і жінок.

Як повідомлялося, зустріч президентів Росії і США може відбутися в Гамбурзі на саміті країн Великої двадцятки, проте точна дата поки не узгоджена. За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, переговори пройдуть без традиційної заяви для представників ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: