Путін звинуватив Київ в анексії Криму

Путін звинуватив Київ в анексії Криму

Путін розказує главам СНД, що Росія не анексувала Крим

Президент Росії Володимир Путін упевнений, що причиною «приєднання» Криму до Росії стали дії Києва. Росія цю територію не анексувала, заявив він у відповідь на репліку посла України в Киргизії на саміті СНД, передає ТАСС.

«Росія нічого не анексувала…Все, що відбулося з Кримом, - результат протиправних дій певних політичних сил на Україні, які довели справу до державного перевороту», - заявив глава російської держави.

Як відомо, Президент Петро Порошенко доручив МЗС подати позов про порушення арбітражного провадження проти Російської Федерації щодо захисту прав та інтересів України, гарантованих Конвенцією Організації Об’єднаних Націй з морського права 1982 року, порушених внаслідок збройної агресії Росії.

Нагадаємо, 18 березня 2014 року президент Російської Федерації Володимир Путін підписав закон про «прийняття» Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся «референдум» про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову «Про незалежність Криму».

14 вересня минулого року в анексованому РФ Криму відбулися «вибори» за російським законодавством в «Державну раду», а в Севастополі — в «законодавчі збори» окупованого міста.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: