Путіну не подобається тон, яким США і Великобританія говорять про Росію

Путіну не подобається тон, яким США і Великобританія говорять про Росію
Фото focus.ua

У Кремлі образились, але кажуть, що «намагаються абстрагуватися від зайвих емоцій»

Заяви США і Великобританії на адресу Росії, що пролунали на засіданні Радбезу ООН, у Кремлі назвали неприйнятними, пише видання «Известия».

«Ми, відзначаючи в цілому неприйнятність тону, риторики офіційних представників Великобританії і США, відзначаючи, що подібна риторика здатна завдати серйозної шкоди процесу врегулювання і нашим двостороннім відносинам, в інтересах вищих ідей врегулювання схильні до того, щоб абстрагуватися від зайвих емоцій», – заявив журналістам прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

Як відомо, під час засідання Ради Безпеки ООН постпред США при організації Саманта Пауер назвала дії Росії щодо боротьби з терористичними угрупованнями в Сирії варварством. Подальших пояснень з приводу такої оцінки представник Вашингтона давати не стала.

У свою чергу постпред Великобританії при ООН Метью Райкрофт заявив, що якщо Росія не докладе зусиль, аби зупинити кровопролиття в Сирії, «вона лише підтвердить свій статус парії на дипломатичній арені».

Нагадаємо, 17 вересня літаки міжнародної коаліції на чолі з США із боротьби з ІДІЛ (терористична організація, заборонена в РФ) завдали чотирьох ударів по службовцям сирійської армії, які перебували в оточенні бойовиків. У результаті загинули 62 військових, близько 100 людей дістали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: