Рабінович: Держбюджет-2018 доб'є економіку України і погіршить життя громадян

Рабінович: Держбюджет-2018 доб'є економіку України і погіршить життя громадян
Вадим Рабінович 

Рабінович про ухвалення бюджету: необхідні голоси влада докупила «на стороні»

Проект Державного бюджету України на 2018 рік, прийнятий депутатами Верховної Ради минулого тижня, не тільки погіршить фінансовий стан простих українців, а й в цілому зашкодить економіці країни. Таку думку висловив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Влада протягла до Держбюджету-2018 лише збільшення витрат на держапарат і силові структури, попутно бредово звинувативши всіх опонентів в «роботі на Росію». У той же час простому українцеві в 2018 році жити стане тільки гірше, тому що інфляція і зростання цін «зжирають» все виплати і пенсії, які і без того жебрацькі», - розповів Рабінович.

Політик додав, що прийняття головного фінансового документа країни вночі вже стало традицією.

«Нагадаю, що опівночі – час «нечистої сили». Ось ця «нечиста сила» відкинула нас на останнє місце в Європі за рівнем зарплат. Як таке могло статися в Україні, яка після розпаду СРСР мала потужний потенціал?»- обурився народний депутат.

Рабінович заявив, що уряд і депутати, приймаючи закон про Держбюджет, ніяк не пояснили, «що буде нового створено, побудовано в 2018 році, в чому наші перспективи».

«В цей же час депутати собі піднімають заробітну плату, стверджуючи, що, мовляв, вона в останній раз збільшувалася в 2005 році. Це брехня! Депутати кожен грудень в «бюджетну ніч» проштовхують собі підвищення окладу. Наївно припускаючи, що українці цього не помічають», - заявив лідер партії «За життя».

Він також підкреслив, що голосування за бюджет в черговий раз показало: коаліції у Верховній Раді не існує.

«За прийняття Бюджету-2018 проголосували всього лише 188 депутатів з двох провладних фракцій. Решта голосів влада купила на стороні і добрала їх серед так званих опозиціонерів», - констатував Вадим Рабінович.

Читайте також: «Чорний четвер» у Раді. Як Гройсман ощасливив своїм бюджетом Ляшка і колишніх регіоналів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: