Рабінович: Пенсії впали більш ніж на $100, поки влада каже про їх підвищення

Рабінович: Пенсії впали більш ніж на $100, поки влада каже про їх підвищення
Вадим Рабінович

Рабінович запропонував прем'єр-міністру проводити регулярні зустрічі з опозицією

Уряд України говорить про успіхи в реформах і про пенсійні надбавки, але фактично за останні кілька років пенсія пересічного українця значно зменшилася. Про це в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович.

«Я постарався розібратися з пенсійними надбавками. Наприклад, я знаю людей, яким підвищили пенсії на 50-60 гривень. Якщо чесно, тільки сьогодні познайомився з людиною, яка говорить, що їй пенсію підвищили на 1800 гривень. На жаль, інфляція і все, що зараз відбувається з економікою в країні, з'їдає будь-які можливості якось виживати, зокрема, надбавки. В результаті досягнень, про які говорить уряд, наша пенсія за чотири роки «піднялася» приблизно з 160-180 доларів до 40-50 доларів. Ось таке ось у нас дивне підвищення пенсій», - заявив народний депутат.

«Я, до речі, зустрічався з прем'єр-міністром і запропонував йому проводити регулярні зустрічі з опозицією, щоб слухати не тільки тих, хто йому бравурно доповідає, а й тих, хто говорить зовсім інше, реальний стан справ», - розповів політик.

Причому, за його словами, українці в будь-якому випадку бачать, що справжнього поліпшення в країні, незважаючи ні на які запевнення влади, не відбувається. І саме через розчарування людей в реформах вони масово залишають країну. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: