Рада нацбезпеки підтримала збільшення фінансування силових структур

Рада нацбезпеки підтримала збільшення фінансування силових структур

РНБО підтримала рішення уряду збільшити у 2016 році фінансування сектору оборони і безпеки

Рада національної безпеки і оборони підтримала рішення уряду стосовно збільшення у 2016 році фінансування для силових відомств. Про це йдеться у повідомленні прес-служби РНБО.

«Рада національної безпеки і оборони України на своєму засіданні у середу підтримала рішення Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» з метою збільшення фінансування Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України та інших силових структур», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, за інформацією Ради, передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони України на 3 млрд 800 млн грн, Головного управління розвідки Міністерства оборони України — на 175 млн грн, Національної поліції України — на 2 млрд 4 млн 800 тис. грн, Державної прикордонної служби України та інших силових структур — на 782 млн 700 тис. грн, Служби безпеки України — на 128 млн 500 тис. грн, Управління державної охорони України — на 51 млн грн.

Особливу увагу було приділено питанням соціального забезпечення військовослужбовців та поліцейських.

Як повідомляв «Главком», у Києві розпочалось засідання РНБО.

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України доручила Кабінету Міністрів України внести зміни до Закону «Про Державний бюджет України на 2016 рік» з метою збільшення фінансування Міністерства оборони, Генерального управління розвідки Міністерства оборони, Національної поліції, Державної прикордонної служби та інших силових структур.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: