Рада схвалила законопроект про фінансування «Євробачення»

Рада схвалила законопроект про фінансування «Євробачення»
Євробачення-2017

Закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюватимуться на підставі рішення уряду

Верховна Рада України схвалила законопроект щодо фінансування проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». За відповідне рішення проголосувало 229 народних депутатів.

Законопроектом пропонуються закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні у 2017 році «Євробачення», проводити на підставі рішення Кабінету міністрів України.

Також пропонується надати замовнику право укласти договір про закупівлю за результатами застосування переговорної процедури закупівлі та на підставі зазначеного рішення Кабінету міністрів України у строк не раніше ніж п’ять днів за скороченою процедурою закупівлі.

Нагадаємо, 9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017», став Київ. Церемонія відкриття конкурсу відбудеться в Софії Київській.

Як повідомлялося, 43 країни, включаючи Росію, мають намір взяти участь у «Євробаченні-2017» в Україні.

Пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944». За результатами голосування національних журі країн – учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна здобула право організувати «Євробачення» наступного року як країна-переможець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: