Рада сьогодні може розглянути закони про медреформу

Рада сьогодні може розглянути закони про медреформу
Верховна Рада

Верховна Рада сьогодні не буде голосувати за обрання омбудсмена, оскільки НАЗК не встигло перевірити кандидатів

Верховна Рада у вівторок планує вирішити питання про фінансування місцевих виборів і включити до порядку денного законопроекти про медичної реформи. Про це йдеться в порядку денному.

Також у першому читанні розглянуть законопроекти про транспортне обслуговування осіб з інвалідністю, про реформування сфери паркування транспорту. Крім того, депутати планують приділити увагу парламентській реформі (відносно роботи комітетів).

Також народні обранці визначать, чи дозволяти органам місцевого самоврядування обмежувати продаж пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв, столових вин.

У другому читанні будуть розглядатися законопроекти про початок службово-прикладного та військово-прикладного спорту, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів та про надання їй психіатричної допомоги.

Перерва в засіданні ВР відбудеться не як зазвичай, з 14.00 до 16.00, а тоді, коли вирішить або Погоджувальна рада, або депутати в сесійній залі.

Як відомо, згідно з Регламентом ВР, у вівторок депутати повинні працювати в режимі два засідання: ранкове - з 10.00 до 14.00 та вечірнього - з 16.00 до 18.00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: