Раді рекомендовано ухвалити законопроект про реінтеграцію Донбасу

Комітет з нацбезпеки і оборони пропонує парламенту прийняти законопроект в цілому

Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони затвердив законопроект №7163 (про реінтеграцію Донбасу) з правками і направив парламенту з пропозицією прийняти його в другому читанні і в цілому. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, член вказаного парламентського комітету Дмитро Тимчук.

«Резонансна ст. 10 законопроекту, за якою раніше було багато суперечок, була прийнята в редакції, яку запропонувала робоча група абсолютною більшістю - 9 «за» і 1 «утримався», - написав він.

44_04

45

Тимчук висловив сподівання, що вже на наступному пленарному тижні Рада ухвалить цей законопроект.

Раніше повідомлялося, що комітет включив до законопроекту про Донбас питання Криму.

Проект закону про деокупацію Донбасу Верховна Рада може розглянути у грудні.

Як відомо, 6 жовтня 2017 року Верховна Рада підтримала в першому читанні президентський законопроект про реінтеграцію Донбасу №7163. Повідомлялося, що нардепи до другого читання народні депутати подали до нього 653 поправки. Члени парламентського комітету з нацбезпеки вирішили не вносити до законопроекту про реінтеграцію Донбасу пункт про розрив дипломатичних відносин з Росією, який ініціював секретар комітету Іван Вінник. Як повідомлялось, президент Петро Порошенко не підтримав цю ідею.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: