Радник Порошенка закликав владу не церемонитися з диверсантом Шустером

Радник Порошенка закликав владу не церемонитися з диверсантом Шустером

Шустер посіяв по всій країні, за межами аудиторії домінування страху і приниження. Кожен сам має вирішити, на кого працює такий результат, на владу чи на опозицію, на Україну чи на Росію.

Політтехнолог і радник президента України Олег Медведєв вважає, що влада надто «ліберальничає з диверсантом Савіком Шустером». На його думку, шоу з такою кричущою невідповідністю журналістським стандартам навряд чи могло б виходити в Європі.

Про це він заявив після інциденту, що стався напередодні ввечері, коли нардеп Сергій Лещенко заявив, що його вигнали з шоу, тому що так ніби захотіла лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Ціну свободи слова і своє специфічне ставлення до неї як до товару Шустер продемонстрував вчора, неначе в пику своїм активним захисникам. Після того як Сергій Лещенко традиційно відбомбився по городу Порошенка, його просто вигнали зі студії, щоб не потоптав грядку Юлії Володимирівни. І ще один нюанс впадає в очі: у Савіка є неначе співведучі, які незмінно присутні в кожному ефірі. Таке враження, ніби купили проїзний абонемент і катаються без обмежень. Наприклад, Наливайченко, - до Савіка, як на роботу. І, якщо ви не полінуєтеся набрати в пошуковику «Сейшели», вони вам виваляться разом із Наливайченком. Про це, до речі, Лещенко зміг вчора сказати в ефірі - Шустер не встиг заткнути йому рота», - написав Медведєв.

Політтехнолог також запевняє, що навряд чи могло би шоу з такою кричущою невідповідністю журналістським стандартам виходити в Європі. «Там демократичний простір, але є певні «гости», які не дозволяють м'ясокомбінатам класти в ковбасу волосся, а тим більше - бите скло», - додав Медведєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: