«Раптова зупинка серця»: помер генерал ФСБ, який займався гумконвоями для Донбасу

«Раптова зупинка серця»: помер генерал ФСБ, який займався гумконвоями для Донбасу

Організація, яку очолював генерал, неодноразово відправляла вантажі у складі гуманітарного конвою від РФ

У РФ раптово помер колишній начальник управління ФСБ РФ у Краснодарському краї Олексій Шишков. Про це повідомляють на сайті організації «Російське кадетське братство».

Шишков помер 25 вересня. Його дружина в коментарі «Російській газеті» заявила, що смерть настала уві сні від раптової зупинки серця.

Шишков останнім часом був першим заступником голови міжнародної асоціації «Кадетське братство» і загальноросійської організації «Російське кадетське братство». Згідно з інформацією на інформресурсах бойовиків, саме «Російське кадетське братство» неодноразово відправляло вантажі у складі гуманітарного конвою від РФ.

Нагадаємо, 3 січня помер генерал-полковник Ігор Сергун, начальник Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС Росії, заступник начальника Генштабу ЗС РФ. За офіційною версією російської влади, Сергун раптово помер від обширного інфаркту. Саме він мав пряме відношення не тільки до анексії Криму, а й до планування всієї операції проти України. На його рахунку – підготовка ґрунту для захоплення міст усього південного сходу країни та окупація військами РФ і їхніми найманцями частини Донецької і Луганської областей, які під керівництвом Сергуна перетворилися на самопроголошені псевдореспубліки «ДНР» та «ЛНР». Всупереч офіційній заяві російської сторони про те, що Сергун помер від гострої серцевої недостатності в Підмосков'ї, американська приватна розвідувально-аналітична компанія Stratfor повідомила, що, за її даними, Сергун насправді помер у Лівані 1 січня.

Перед тим, 27 грудня 2015 року, помер генерал-майор Шушукін, заступник начальника штабу ВДВ РФ, – «від зупинки серця». Саме генерал Шушукін здійснював бойове планування і командував під час анексії Криму в 2014 р. На його рахунку також досвід участі в бойових операціях на Північному Кавказі і в Югославії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: