Рекорд України: на Одещині накрили найдовший святковий стіл

Рекорд України: на Одещині накрили найдовший святковий стіл
Рекорд встановили у місті Балта на Одещині
Фото: oblvesti

Довжина столу склала 140,8 м

У місті Балті, на півночі Одеської області, яке 6 жовтня урочисто відзначило 491-річчя з дня свого заснування, встановлений рекорд України по найдовшому святкового столу.

Головною локацією урочистостей стала центральна площа міста, на якій зібралися численні гості, офіційні делегації (не тільки з різних регіонів України, а з сусідньої Білорусі), представники громадськості, учасники АТО, військовослужбовці Балтського гарнізону.

Гості також ознайомилися з національно-культурними особливостями побуту городян, відвідали художню і виставку майстрів декоративно-прикладного мистецтва під відкритим небом, стали учасниками різних майстер-класів.

Під час святкування «під відкритим небом» встановили довгий стіл, який для гостей заповнили різноманітними частуваннями - стравами національної кухні. Довжина столу склала 140,8 м.

За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю та ЗМІ Балтської міської адміністрації Ганни Рибіцький, повністю сервірований стіл зі стравами української кухні, відповідною атрибутикою готували виключно місцеві жителі. В тому числі, учні та співробітники навчальних закладів, медики та представники різних організацій.

Досягнення - найдовший святковий стіл - офіційно зареєстровано представником Книги рекордів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: