Реванш Опоблока в Миколаєві? Міськрада затвердила нових заступників мера

Реванш Опоблока в Миколаєві? Міськрада затвердила нових заступників мера
Олександр Омельчук від Опоблока

У фракції «Опозиційний блок» повідомили, що Олександр Омельчук займатиметься в Миколаєві питаннями енергоефективності

Депутати Миколаївської міської ради проголосували за запропонованих мером Олександром Сенкевичем кандидатів в заступники міського голови, таким чином затвердивши їх новий склад.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 25 жовтня, в ході пленарного засідання сесії міської ради, - передає кореспондент НікВісті.

«За» дане рішення проголосували 39 депутатів, 7 осіб проголосували проти.

Згідно з ухваленим рішенням, Валентин Гайдаржи зайняв посаду першого заступника мера Миколаєва. При своїх посадах залишилися віце-мери Євген Шевченко, Валентина Бондаренко, Юрій Степанець і керуюча справами виконкому Інна Бичковська. Ще одним віце-мером став депутат від «Опозиційного блоку» Олександр Омельчук.

У фракції «Опозиційний блок» повідомили, що на Олександра Омельчука будуть покладені обов'язки займатися питаннями енергоефективності. Про це йдеться в заяві фракції, поширеній прес-службою партії.

Раніше повідомлялося, що депутат Миколаївської міської ради від «Опозиційного блоку» Олександр Омельчук готовий скласти мандат депутата в разі його затвердження віце-мером.

Нагадаємо, в квітні 2014 року, будучи депутатом Миколаївської міськради, Олександр Омельчук очолив міську організацію «Партії регіонів».

Він був одним з 34 депутатів, які не покинули фракцію «Партії регіонів» в міськраді після Революції гідності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: