Рейдерство і прогрози вбивством: названо причини масових обшуків у Миколаєві

Рейдерство і прогрози вбивством: названо причини масових обшуків у Миколаєві
Обшуки в Миколаєві
Фото: «Новости-N»

Обшуки у Миколаєві санкціоновані судом

Масові обшуки у депутатів Миколаївської міської ради і відомих у місті підприємців проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

За її даними, заходи проводяться прокуратурою, Службою безпеки та Нацполіцією в області. Також до проведення заходів залучені спецпідрозділи «Альфа» і «КОРД» та правоохоронці з інших областей.

У прокуратурі зазначають, що усі заходи санкціоновані судом. 

Раніше видання «Новости-N» з посиланням на джерело в прокуратурі повідомило, що обшуки, зокрема, проходять у депутатів міської ради від Опозиційного блоку Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ласурії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки. Також йде обшук у Михайла Тітова, відомого під кличкою «Мультік».

За даними видання, усіх вищеперелічених осіб підозрюють у «постачанні зброї і наркотиків із зони АТО» - таке формулювання міститься в постанові суду про проведення обшуку.

Іінформацію про обшуки підтверджує прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган: «Обшуки дійсно проходять. Однак я поки не можу надати будь-яку офіційну інформацію. Пізніше генеральний прокурор зробить офіційне повідомлення».

Читайте також статтю: «Чорна бухгалтерія – 2». Опозиційний блок фінансують власники фіктивних компаній

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: