Рейтинги молодих політиків: найвища довіра до Соболєва, Чорновол, Парасюка та Найема

Рейтинги молодих політиків: найвища довіра до Соболєва, Чорновол, Парасюка та Найема
УП

Серед молодих політиків найменш відомою виявилася депутат від БПП Світлана Заліщук

Єгор Соболєв («Самопоміч»), Тетяна Чорновол («Народний фронт»), Володимир Парасюк (позафракційний) та Мустафа Найєм («Блок Петра Порошенка») очолили рейтинг довіри серед молодих політиків. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг».

Зокрема, до Соболєва позитивно і скоріше позитивно ставляться 23% українців, до Найема – 20%, до Чорновол і Парасюка позитивне і скоріш позитивне ставлення висловили 16% опитаних. Цікаво, що Чорновол водночас має найвищий рівень недовіри – 41%).

wgc

Серед молодих політиків найменш відомою виявилася депутат від БПП Світлана Заліщук – про неї не чув 81% опитаних. Позитивно до Заліщук ставляться 3% опитаних, негативно – 10%.

Опитування проводилося по всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу) з 28 травня по 14 червня. Всього було опитано 2,400 жителів України віком 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка є репрезентативною за статтю, віком, регіоном і величиною населеного пункту.

Як раніше повідомлялось, цілком довіряють уряду Гройсмана 1% українців. Повністю не задоволені діяльністю уряду 30% респондентів, ще 29% - не схвалюють частково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: