РФ і бойовики намагаються максимально дискредитувати ОБСЄ - експерт

РФ і бойовики намагаються максимально дискредитувати ОБСЄ - експерт

ОБСЄ як спостерігачі з меншою вагою політичного впливу і репутації на окупованій території Донбасу більш прийнятна позиція для бойовиків і Росії

Російська Федерація і представники ОРДЛО намагаються дискредитувати ОБСЄ в окупованих районах Донбасу. Про це в ефірі «5 каналу» заявила експерт політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ольга Айвазовська.

«Можу сказати достовірно, що ті останні події, які відбуваються на окупованих територіях і в тому числі щодо ОБСЄ, свідчить про бажання бойовиків і Російської Федерації максимально дискредитувати цю організацію в очах, в тому числі, громадян, які проживають на цій території, місцевих мешканців», - зазначила вона.
«Тому що як би далі не розвивалися події, чи в форматі СММ місії, чи то спостерігачів ОБСЄ за виборами, чи то поліцейської місії, ОБСЄ як спостерігачі, скажімо, з меншою вагою політичного впливу і репутації на цій території, більш прийнятна позиція для бойовиків і Російської Федерації», – зауважила експерт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: