РНБО продовжила санкції проти осіб, причетних до російської агресії

РНБО продовжила санкції проти осіб, причетних до російської агресії

РНБО продовжила дію економічних санкцій проти юридичних і фізичних осіб, які причетні до агресії РФ щодо України та окупації Криму

Рада національної безпеки і оборони продовжила дію персональних спеціальних економічних санкцій, а також застосування додаткових санкцій стосовно фізичних та юридичних осіб, причетних до російської агресії проти України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби РНБО.

«На засіданні було розглянуто питання продовження дії запроваджених РНБО України у вересні 2015 року персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), а також застосування додаткових санкцій стосовно фізичних та юридичних осіб, причетних до російської агресії проти України», - йдеться у повідомленні.

Окремо РНБО України ухвалила, за повідомленням відомства, рішення про застосування санкції до осіб, причетних до протиправних дій проти громадян України.

Йдеться, зокрема, уточнили в РНБО, про представників правоохоронних та судових органів РФ, відповідальних за незаконне переслідування громадян України Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших, які були неправомірно затримані, засуджені, й досі незаконно утримуються на території Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: