Росія вклала мільйони доларів у перемогу над Беленюком, – спікер Федерації

 Росія вклала мільйони доларів у перемогу над Беленюком, – спікер Федерації

Росія вклала колосальні гроші у підготовку своєї збірної, і це золото мало стати своєрідною компенсацією, зазначив Пастухов

Росія дуже багато вклала у перемогу на Олімпіаді в Ріо свого греко-римського борця Давіта Чакветадзе, зокрема, підготовка до змагань коштувала кілька мільйонів доларів. І саме тому, суддівська бригада зробила все, щоб росіянин отримав «золото» у боротьбі з українцем Жаном Беленюком.

Так прокоментував фінальний поєдинок в ефірі Громадського спікер Федерації греко-римської боротьби України Олександр Пастухов.

«Президент Федерації греко-римської боротьби Міхаіл Маміашвілі є віце-президентом Всесвітньої федерації і неофіційним головою суддівського корпусу», – сказав Пастухов.

Крім того, за його словами, Росія вклала колосальні гроші у підготовку своєї збірної, і це золото мало стати своєрідною компенсацією.

«Не випадково, Путін привітав Чакветадзе, написавши, «вашому успіху радіють мільйони». Але я розумію, що стоїть за цією перемогою», – вважає Пастухов.

У свою чергу, срібний призер Олімпіади з греко-римської боротьби Жан Беленюк не бачить сенсу в тому, щоб подавати апеляцію на результат фіналу проти росіянина Давіта Чакветадзе через необ’єктивне суддівство.

Нагадаємо, Жан Беленюк став срібним призером з греко-римської боротьби у вазі до 85 кг, програвши у фіналі росіянину Давіту Чакветадзе з рахунком 9:2.

Зауважимо, що на думку, коментаторів, зокрема, бронзового призера Олімпіади-2008 в Пекіні з греко-римської боротьби Армена Варданяна, судді в цьому поєдинку не були об'єктивними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: