Росія більше не фінансує українських політиків – політолог

Росія більше не фінансує українських політиків – політолог

За словами експерта, Росія згорнула велику кількість фінансових програм, спрямованих на Україну

Політолог Кость Бондаренко сумнівається, що безпосередньо Москва робить ставки на певні політичні проекти в Україні. Про це він сказав «Главкому», коментуючи заяву депутата від БПП Вадима Денисенка, що створювана Вадимом Рабіновичем та Євгеном Мураєвим партія «Життя» – проект з московськими коренями.
«Я точно знаю, що Росія згорнула велику кількість фінансових програм, спрямованих на Україну. Сьогодні Росія вважає, що нема чого тратити гроші на українських політиків – все одно у нас ситуація дійде до того, що політичні сили з’їдять самі себе і не треба їм в цьому надмірно допомагати, а потрібно просто вичекати час. Це панівна позиція, і не думаю, що в Росії сьогодні хоча б одна група впливу буде вкладати гроші в українські політичні проекти», - вважає політолог.
Нагадаємо, що раніше Денисенко написав в «Фейсбуці» за мотивами скандального хресного ходу вірян УПЦ МП по Києву: «Завдання гундяєвців і сурковців – почати партійний кастинг на заміну Опоблоку (створення нової партійної конфігурації ). Саме тому ми бачимо і створення партії Клименка (біглий міністр часів Януковича Олександр Клименко, що намагається розкрутити партію «Успішна країна», – «Главком»), і створення партії Рабіновича–Мураєва і, зрештою, пошуки самого Опоблоку, що робити далі… Росіяни почали партійний кастинг, у якому має перемогти найсильніший, з їхньої точки зору. При цьому, всі ці політпроекти йтимуть під егідою і за сприяння РПЦ».
Більше читайте в матеріалі «Главкому» Кому псують життя Мураєв та Рабінович

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: