Росія готує «відповідні заходи» через нові санкції США – МЗС РФ

Росія готує «відповідні заходи» через нові санкції США – МЗС РФ
Російське МЗС

«Все ж не втрачаємо надії, що голос розуму рано чи пізно візьме гору», сподіваються МЗС Росії

Міністерство закордонних справ Росії готує відповідні заходи після того, як Мінфін США включив чотирьох росіян та одну компанію з РФ в санкційні списки через допомогу режимові Північної Кореї і її ракетній і ядерній програмам.

Про це заявив заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков, повідомляється на сайті МЗС РФ.

«Все ж не втрачаємо надії, що голос розуму рано чи пізно візьме гору і наші американські колеги усвідомлюють безперспективність і згубність подальшого розкручування санкційної спіралі. Тим часом приступаємо до опрацювання неминучих у цій ситуації відповідних заходів», – заявив заступник голови МЗС Росії.

Коментуючи нові санкції США в МСЗ заявили, що Вашингтон «знову наступив на ті ж граблі».

«Поставлений ще адміністрацією Барака Обами «тренд» на послідовний розвал двосторонніх відносин продовжений. З моменту приходу в Білий дім нової команди це вже четвертий подібний ексцес. На такому гнітючому тлі вкрай непереконливо звучать міркування американських представників про бажання стабілізувати двосторонні зв'язки», – зазначив Рябков.

Нагадаємо, у вівторок Сполучені Штати Америки додали до своїх санкційних списків низку компаній і фізичних осіб з Китаю і Росії, яких у Міністерстві фінансів США назвали причетними до надання допомоги режимові Північної Кореї і її ракетній і ядерній програмам.

У новому списку – п’ять китайських компаній і одна російська, а також четверо громадян Росії і один Китаю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: