Росія не може знизити градус напруженості – екс-депутат Держдуми

Росія не може знизити градус напруженості – екс-депутат Держдуми
izvestia.ru

Що гірше в економіці Росії, то швидше треба підвищувати градус протистояння зовнішньополітичного, - зазначив він

Агресивність Росії буде дедалі наростати. Таку думку висловив екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов на прес-конференції у «Главкомі».

«Це логіка режиму. Якщо ти раз став на цей шлях, то ти не можеш знижувати градус напруженості, тому що це неминуче відіб'ється на рейтингах влади. Якщо ти починаєш підвищувати ставки, то підвищуєш весь час. Що гірше в економіці Росії, то швидше треба підвищувати градус протистояння зовнішньополітичного», - зазначив він.

Пономарьов також прокоментував, що це означатиме для України та інших країн. «Я не думаю, як більшість  [людей], що буде широкомасштабний наступ на сході України. Тому що явно Кремль хоче домогтися зняття економічних санкцій і йому не вигідно вести наступ. Те загострення, яке зараз відбувається, має природу всередині цих так званих народних республік. Це не ініціатива Кремля», - підкреслив він.

«Спроби дестабілізувати ситуацію в Україні будуть. І будуть домагатися того, щоб цю владу скинули, і на її місце прийшла більш проросійська», - резюмував він.

Повний варіант прес-конференції дивіться тут:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: