Росія просить Україну надати документи затриманих «дезертирів»

Росія просить Україну надати документи затриманих «дезертирів»

Генконсульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують особу та громадянство затрманих військовослужбовців

Генконсульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту, в якій просить надати документи про громадянство затриманих на адмінкордоні з окупованим Кримом колишніх військовослужбовців ЗСУ Олександра Баранова та Максима Одинцова, а також організувати їх зустріч із російським консулом.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«У зв'язку з поширеною українськими ЗМІ інформацією про затримання 20 листопада 2016 р. органами СБУ громадян Російської Федерації М. Одинцова і О. Баранова генеральне консульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують їхню особу та громадянство, а також організувати зустріч російського консульського співробітника із затриманими», — повідомила прес-служба посольства РФ в Україні.

Раніше повідомлялось про арешт двох підозрюваних у державній зраді військових Олександра Баранова та Максима Одинцова на пропускному пункті Чонгар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: