Росія звинуватила США в підтримці терористів

Росія звинуватила США в підтримці терористів
Getty Images

У відомстві заявили, що «США як і раніше вважають себе вершителями доль народів»

США намагаються посилити тиск на російські оборонні підприємства, які допомагають сирійському режиму в боротьбі з тероризмом, отже, ці дії Вашингтона не можна оцінити інакше, як непряму підтримку терористів. З такою заявою виступив заступник міністра закордонних справ Сергій Рябков, коментуючи рішення американської влади застосувати санкції проти кількох підприємств військової промисловості Росії, повідомляє прес-служба відомства.

Рябков також закликав адміністрацію президента Барака Обами «подумати, в якому вигляді вони виставляють США», і додав: «Втім, після того, як ЦРУ фактично виплекала «Аль-Каїду» в Афганістані, безпринципність і аморальність політики Вашингтона настільки очевидні, що і коментувати тут, за великим рахунком, нічого».

Рябков підкреслив, що «США як і раніше вважають себе вершителями доль народів. Не гребують брудними прийомами для досягнення сумнівних зовнішньополітичних цілей». Він висловив упевненість в тому, що Росія не піддасться тиску у вигляді санкцій.

Напередодні повідомлялося, що уряд США ввело санкції проти низки компаній з Російської Федерації, Білорусі, Сирії, КНДР, Китаю і Ірану в рамках боротьби з поширенням зброї масового ураження.

Держдепартамент США повідомив, що в «чорний список» потрапили 150-й авіаційний ремонтний завод в Калінінграді, Конструкторське бюро приладобудування в Тулі, Конструкторське бюро машинобудування в Коломні, Конструкторське бюро «Кунцево» в Москві і НВО машинобудування в Реутова. У «чорному списку» є також одне білоруське підприємство – «Белвнешпромсервіс».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: