Росіяни запропонували канонізувати Поклонську

Росіяни запропонували канонізувати Поклонську
Наталія Поклонська

Цю ініціативу вже встигли підтримати 870 людей

На інтернет-порталі Change.org з’явилася петиція за канонізацію «екс – генпрокурора» анексованого Криму Наталії Поклонської.

Автором петиції виступив житель Москви Олексій Євстратов.

«Я впевнений, що Наталя Поклонська, яка перша побачила бюст Миколи, що мироточить, яка, не шкодуючи себе і свого життя, веде непримириму боротьбу зі злом, — гідний кандидат на канонізацію за життя», — написав він.

За його словами, канонізація Поклонської допоможе їй «посилити боротьбу над чорними силами зла, які намагаються зламати багатовікову традицію російського народу».

pxtqimqwqkappki-800x450-nopad

Цю ініціативу вже встигли підтримати 870 людей.

Як вже повідомлялося, зараз Поклонська за підтримки чинної російської влади активно розвиває культ останнього російського імператора Миколи II Кривавого.

Вона, зокрема, вимагає заборонити художній фільм Олексія Учителя «Матільда», присвячений коханню царя до балерини Матільди Кшесинської. На її думку, ця стрічка зображує Росію країною «п'яниць та блудниць».

На початку червня російська преса висунула припущення, що екс-«прокурор» окупованого Криму, нині депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська - агент служби безпеки України.

Також у Генеральній прокуратурі України, в системі якої свого часу працювала нині російська діячка Наталя Поклонська, підтвердили, що її попереднє прізвище Дубровська. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: