Росіяни зараз відкрито розказують, що українці вбивці, а раніше робили це тонко – Герасим’юк

Росіяни зараз відкрито розказують, що українці вбивці, а раніше робили це тонко – Герасим’юк
Російська пропаганда

Герасим'юк заявила, що пропагандисти з Росії намагаються втиснути свої меседжі в кожну шпаринку

Російська пропаганда працює тонко, методично й професійно заповнює потрібною їм отрутою кожну секунду мовлення, де тільки ще можна. Про це в інтерв’ю «Главкому»сказала перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк.

«Ворог не дрімає – пропагандисти з Росії намагаються втиснути свої меседжі в кожну шпаринку. З Хрюшою і Степашею он тільки чого історія коштувала: здавалося б, смішно, але з іншого боку – карта Росії з Кримом в дитячій передачі», - зазначила вона.

Герасим’юк вказала, що десятками років Росія запускала всі ці пропагандистські «меседжі через кіно про «хохлов»-бандитів і продажних боягузів, посіпак, убивць». «Хто у нас антисеміт – українець. Зрадник – українець. У кого немає нічого в голові, крім сала?», - сказала вона.

«Це вони вже зараз відкрито розказують, що ми вбивці, а раніше робили це тонко», - зазначила Герасим’юк.

За її словами, після того, як в Україні заборонили російські фільмі, РФ заходить через мультик, де розказують, які чудові російські солдати.

«Найгірше те, що часто те саме повторюють і наші люди, що виробляють контент тут – отже, все дало свої плоди», - нарікає Герасим’юк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: