Російська журналістка Курбатова розповіла свою версію видворення з України

Російська журналістка Курбатова розповіла свою версію видворення з України

У своєму сюжеті про День незалежності України Курбатова назвала війну на Донбасі «громадянською»

Журналістка російського «Першого каналу» Ганна Курбатова озвучила свою версію видворення з України, передає телеканал.

«Сказали, що все це через те, що в сюжеті про День незалежності України ми те, що відбувається на Донбасі, назвали «громадянською війною», а не «російською агресією». Пояснили, що як завгодно - «російською агресією» і всілякими синонімами, пов'язаними з Росією, як синонімом агресора, можна, а ось «громадянська війна» - не можна. Як пояснили, це - головна причина», - розповіла журналістка.

Як повідомлялося раніше, Ганна Курбатова видворена з України із забороною в'їзду в країну строком на три роки.

За словами прес-секретаря Служби безпеки України Олени Гітлянської, рішення було ухвалене через діяльність Курбатової, яка «шкодила національним інтересам України».

Нагадаємо, речниця СБУ Олена Гітлянська  30 серпня повідомила, що російська пропагандистка Анна Курбатова буде примусово повернута до РФ, наразі триває оформлення необхідних документів для її офіційного видворення. 

Гітлянська наголосила, що Україна є правовою державою та її правоохоронні органи діють виключно в рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, раніше у Росії заявили про нібито викрадення їхньої журналістки в Києві.

Курбатова потрапила до бази українського сайту «Миротворець» через антиукраїнську пропаганду, зокрема, маніпулювання інформацією та підготовку тенденційного сюжету про парад на День Незалежності України.

Журналістка російського «Першого каналу» Анна Курбатова видворена з України із забороною в'їзду в країну строком на три роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: