Російські спецпризначенці прибули до Мінська

Російські спецпризначенці прибули до Мінська

Підрозділ спеціального призначення ПДВ Росії прибув до Мінська

25 вересня підрозділ окремого з'єднання спеціального призначення Повітряно-десантних військ (ПДВ) Росії прибув у Мінськ.

У повідомленні Міноборони РФ йдеться, що мета їхнього прибуття - участь у спільному двосторонньому тактико-спеціальному навчанні.

Зазначається, що у ході навчання, яке пройде на одному з полігонів ЗС Білорусі, між собою будуть взаємодіяти підрозділи з'єднань спеціального призначення ПДВ Росії та сил спеціальних операцій ЗС РБ.

У Міноборони РФ кажуть, що підготовка до навчання здійснюватиметься з 25 вересня по 8 жовтня.

Як повідомлялося, 20 вересня Росією завершено активну фазу стратегічних командно-штабних навчань «Захід-2017». На останньому етапі було відпрацьовано умовне нанесення масованого ракетно-ядерного удару із залученням сил і засобів усіх трьох компонентів ядерної тріади.

Раніше міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що російсько-білоруські навчання «Захід-2017» будуть продовжені після 20 вересня. За його словами, під час навчань росіянами буде відпрацьовано застосування ядерної зброї.

Нагадаємо, у військових навчаннях збройних сил Росії та Білорусі «Захід-2017» брали участь 120 тисяч осіб.

Раніше повідомлялося, що на російсько-білоруських військових навчаннях «Захід-2017» бойовий гелікоптер випадково дав залп по натовпу глядачів.

У Кремлі, коментуючи публікації в ЗМІ про цей інцидент, переадресували питання в Міноборони.

А російське міністерство оборони спростувало повідомлення про  те, що в ході військових навчань «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів. 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко також скасував свою поїздку до РФ на фінал військових навчань.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: